Wyszukiwarka
Wydawnictwo
Ostatnio oglądane
Katalog
Sortowanie:
Strona: [1] 2 / 2
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.
Wydawnictwo: Format-AB
35,00 zł
przechowalnia
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
\"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie\" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej.
Wydawnictwo: Format-AB
36,00 zł
przechowalnia
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
\"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie\" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej.
Wydawnictwo: Format-AB
36,00 zł
przechowalnia
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska

Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.

Wydawnictwo: Format-AB
41,00 zł
przechowalnia
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska

Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.

Wydawnictwo: Format-AB
46,00 zł
przechowalnia
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.
Wydawnictwo: Format-AB
26,00 zł
przechowalnia
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska

Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia\" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.

Wydawnictwo: Format-AB
26,00 zł
przechowalnia
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.
Wydawnictwo: Format-AB
41,00 zł
przechowalnia
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.
Wydawnictwo: Format-AB
42,00 zł
przechowalnia
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska

Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.

Wydawnictwo: Format-AB
36,00 zł
przechowalnia
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska

Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.

Wydawnictwo: Format-AB
33,00 zł
przechowalnia
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna

Testy przeznaczone dla zawodu technik hotelarstwa, w zakresie kwalifikacji HGT.

Wydawnictwo: Format-AB
32,00 zł
przechowalnia
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.
Wydawnictwo: Format-AB
28,00 zł
przechowalnia
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
Wydawnictwo: Format-AB
30,00 zł
przechowalnia
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.10
Wioletta Rutkowska
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner.
Wydawnictwo: Format-AB
8,00 zł
przechowalnia
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13
praca zbiorowa
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.
Wydawnictwo: Format-AB
28,00 zł
przechowalnia
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.
Wydawnictwo: Format-AB
26,00 zł
przechowalnia
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.
Wydawnictwo: Format-AB
30,00 zł
przechowalnia
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.
Wydawnictwo: Format-AB
30,00 zł
przechowalnia
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz.
Wydawnictwo: Format-AB
28,00 zł
przechowalnia
Strona: [1] 2 / 2
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Newsletter
weryfikator
Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni
Najczęściej oglądane