Wyszukiwarka
Filtry
Cena
- 
Wydawnictwo
CeDeWu (1)
Difin (1)
eMPi2 (2)
WSiP (38)
Wydawnictwo
Ostatnio oglądane
Katalog
Sortowanie:
Strona: [1] 2 3 / 3
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Bhp w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawodowego. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo: WSiP
67,00 zł
przechowalnia
Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.
Anna Dul
Język niemiecki zawodowy w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo: WSiP
47,00 zł
przechowalnia
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 2
Wydawnictwo: WSiP
66,00 zł
przechowalnia
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Kryszczuk
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.
Wydawnictwo: WSiP
48,00 zł
przechowalnia
Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12
praca zbiorowa

Znany i lubiany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019.

Wydawnictwo: WSiP
61,00 zł
przechowalnia
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Wydawnictwo: WSiP
73,00 zł
przechowalnia
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Wydawnictwo: WSiP
76,00 zł
przechowalnia
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja tg. 16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe. Część 1. Zasady żywienia
Wydawnictwo: WSiP
74,00 zł
przechowalnia
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja tg. 16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe. Część 2
Wydawnictwo: WSiP
74,00 zł
przechowalnia
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.
Wydawnictwo: Format-AB
26,00 zł
przechowalnia
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska

Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia\" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.

Wydawnictwo: Format-AB
26,00 zł
przechowalnia
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej. Szkoły ponadgimnazjalne.
Wydawnictwo: WSiP
64,00 zł
przechowalnia
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej. Szkoły ponadgimnazjalne.
Wydawnictwo: WSiP
64,00 zł
przechowalnia
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.
Wydawnictwo: Format-AB
41,00 zł
przechowalnia
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja t. 6
Wydawnictwo: WSiP
67,00 zł
przechowalnia
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.
Wydawnictwo: WSiP
70,00 zł
przechowalnia
Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik
Magdalena Kaźmierczak
Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja t. 4. Podręcznik do praktycznej nauki zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne.
Wydawnictwo: WSiP
67,00 zł
przechowalnia
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska, Iwona Namysław

Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów.

Wydawnictwo: WSiP
65,00 zł
przechowalnia
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja t. 3. 3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Wydawnictwo: WSiP
51,00 zł
przechowalnia
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.
Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja t. 3. 4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Wydawnictwo: WSiP
52,00 zł
przechowalnia
Strona: [1] 2 3 / 3
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Newsletter
weryfikator
Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni