Wyszukiwarka
Filtry
Cena
- 
Wydawnictwo
Ostatnio oglądane
Katalog
Sortowanie:
Strona: [1] / 1
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.
Wydawnictwo: WSiP
70,00 zł
przechowalnia
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska, Iwona Namysław

Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów.

Wydawnictwo: WSiP
65,00 zł
przechowalnia
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.

Wydawnictwo: WSiP
60,00 zł
przechowalnia
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula, Barbara Steblik-Wlaźlak
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji 
Wydawnictwo: WSiP
39,00 zł
przechowalnia
Strona: [1] / 1
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Newsletter
weryfikator
Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni