Wyszukiwarka
Filtry
Wydawnictwo
[X] Format-AB
[X] Wydawnictwo Szkolne PWN
Wydawnictwo
Ostatnio oglądane
Katalog
Sortowanie:
Strona: [1] 2 / 2
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.
Wydawnictwo: Format-AB
35,00 zł
przechowalnia
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
\"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie\" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej.
Wydawnictwo: Format-AB
36,00 zł
przechowalnia
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
\"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie\" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej.
Wydawnictwo: Format-AB
36,00 zł
przechowalnia
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska

Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.

Wydawnictwo: Format-AB
41,00 zł
przechowalnia
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska

Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.

Wydawnictwo: Format-AB
46,00 zł
przechowalnia
Pewny start. Aktywni zawodowo Prace biurowe
Joanna Hryń, Anna Minkiewicz, Krystyna Rapiej
Pewny start.
66,00 zł
przechowalnia
Pewny start. Aktywni zawodowo. Rękodzieło
Joanna Hryń, Anna Minkiewicz, Krystyna Rapiej
Pewny start.
66,00 zł
przechowalnia
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.
Wydawnictwo: Format-AB
26,00 zł
przechowalnia
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska

Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia\" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.

Wydawnictwo: Format-AB
26,00 zł
przechowalnia
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.
Wydawnictwo: Format-AB
41,00 zł
przechowalnia
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.
Wydawnictwo: Format-AB
42,00 zł
przechowalnia
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska

Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.

Wydawnictwo: Format-AB
36,00 zł
przechowalnia
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska

Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.

Wydawnictwo: Format-AB
33,00 zł
przechowalnia
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna

Testy przeznaczone dla zawodu technik hotelarstwa, w zakresie kwalifikacji HGT.

Wydawnictwo: Format-AB
32,00 zł
przechowalnia
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.
Wydawnictwo: Format-AB
28,00 zł
przechowalnia
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
Wydawnictwo: Format-AB
30,00 zł
przechowalnia
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.10
Wioletta Rutkowska
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner.
Wydawnictwo: Format-AB
8,00 zł
przechowalnia
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13
praca zbiorowa
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.
Wydawnictwo: Format-AB
28,00 zł
przechowalnia
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.
Wydawnictwo: Format-AB
26,00 zł
przechowalnia
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.
Wydawnictwo: Format-AB
30,00 zł
przechowalnia
Strona: [1] 2 / 2
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Newsletter
weryfikator
Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni