Wyszukiwarka
Wydawnictwo

Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Tom 2

Dostępność:Na wyczerpaniu (72h)
Wydawnictwo:Państwowy Instytut Wydawniczy
Autor:Robert Walser
Kod kreskowy:9788381036535
Cena:25,00 zł
Ilość:
Opis

To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania.

W tej części \"Kuchni survivalowej\" zaprezentowano różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia – w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem.

Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają!

Toolbook zawiera:

  • przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej),
  • prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie),
  • techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki,
  • filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR,
  • sól, linijkę calową i centymetrową.


Autor: Robert Walser
Rok wydania: 2020
Oprawa: twarda z obwolutą
Format: 12,5x20,5 cm
Liczba stron: 190
Cechy
Autor:
Robert Walser
Liczba stron:
190
Okładka:
twarda z obwolutą
Rok wydania:
2020
Format:
12,5x20,5 cm
Galeria
Zapytaj o szczegóły
Twoje pytanie:
weryfikator
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Newsletter
weryfikator
Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni