Wyszukiwarka
Filtry
Cena
- 
Wydawnictwo
Difin (1)
eMPi2 (2)
WSiP (2)
Wydawnictwo
Ostatnio oglądane
Katalog
Sortowanie:
Strona: [1] / 1
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Kryszczuk
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.
Wydawnictwo: WSiP
48,00 zł
przechowalnia
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.
Wydawnictwo: Format-AB
26,00 zł
przechowalnia
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska

Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia\" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.

Wydawnictwo: Format-AB
26,00 zł
przechowalnia
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i .
Wydawnictwo: eMPi2
23,00 zł
przechowalnia
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potr
Wydawnictwo: eMPi2
17,00 zł
23,00 zł
przechowalnia
Technik.. Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Barbara Kozłecka, Krystyna Osowska
Podręcznik został napisany zgodnie z programem nauczania oraz ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa domowego nr 321[10]MEN/2009.
Wydawnictwo: Difin
31,00 zł
przechowalnia
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.
Wydawnictwo: Format-AB
28,00 zł
przechowalnia
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
Wydawnictwo: Format-AB
30,00 zł
przechowalnia
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
praca zbiorowa

Zeszyt GASTROnomiczny to publikacja skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem.

Wydawnictwo: WSiP
50,00 zł
przechowalnia
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.

Wydawnictwo: Format-AB
36,00 zł
przechowalnia
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis, Lidia Linka

Żywienie i usługi gastronomiczneCz.

Wydawnictwo: Format-AB
36,00 zł
przechowalnia
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.
Wydawnictwo: Format-AB
27,00 zł
przechowalnia
Strona: [1] / 1
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Newsletter
weryfikator
Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni