Wyszukiwarka
Wydawnictwo

Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2

PROMOCJA
Dostępność:Na wyczerpaniu (72h)
Wydawnictwo:WSiP
Autor:Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grzegorz Wolak
Kod kreskowy:9788302150432
Cena:42,00 zł
59,00 zł
Ilość:
Opis
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.

Autor: Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grzegorz Wolak
Rok wydania: 2019
Numer dopuszczenia: 28/2015
Oprawa: broszurowa
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 480
Cechy
Autor:
Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grzegorz Wolak
Liczba stron:
480
Okładka:
broszurowa
Rok wydania:
2019
Numer dopuszczenia:
28/2015
Format:
17x24 cm
Galeria
Zapytaj o szczegóły
Twoje pytanie:
weryfikator
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Newsletter
weryfikator
Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni