Wyszukiwarka
Wydawnictwo
Ostatnio oglądane

Drób. Sposoby przyrządzania

Dostępność:Wysyłka w 2-3 dni robocze
Wydawnictwo:Graf-ika
Autor:Elżbieta Kiewnarska
Kod kreskowy:9788382440263
Cena:17,00 zł
Ilość:
Opis
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.

Autor: Elżbieta Kiewnarska
Rok wydania: 2021
Oprawa: broszurowa
Format: 240x165 mm
Liczba stron: 40
Cechy
Autor:
Elżbieta Kiewnarska
Liczba stron:
40
Okładka:
broszurowa
Rok wydania:
2021
Format:
240x165 mm
Galeria
Zapytaj o szczegóły
Twoje pytanie:
weryfikator
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Newsletter
weryfikator
Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni