Wyszukiwarka
Wydawnictwo

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.

Dostępność:Wysyłka w 2-3 dni robocze
Wydawnictwo:WSiP
Autor:Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik
Kod kreskowy:9788302157127
Cena:52,00 zł
Ilość:
Opis
W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego i zewnętrznego pieczywa. Dokładnie scharakteryzowano metody chłodzenia pieczywa. Przedstawiono metody zmniejszenia ubytku magazynowego. Omówiono metody krojenia i pakowania pieczywa. Przedstawiono liczne rodzaje krajalnic i mechanizmy ich działania. Zaprezentowano sposoby magazynowania pieczywa i typowe magazyny. Przedstawiono krytyczne punkty kontroli występujące na końcowym etapie produkcji pieczywa.

Autor: Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik
Rok wydania: 2016
Oprawa: broszurowa
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 104
Cechy
Autor:
Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik
Liczba stron:
104
Okładka:
broszurowa
Rok wydania:
2016
Format:
17x24 cm
Galeria
Zapytaj o szczegóły
Twoje pytanie:
weryfikator
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Newsletter
weryfikator
Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni