Wyszukiwarka
Wydawnictwo
Ostatnio oglądane

BHP w branży gastronomicznej WSiP

Dostępność:Wysyłka w 2-3 dni robocze
Wydawnictwo:WSiP
Autor:Piotr Dominik
Kod kreskowy:9788302157400
Cena:67,00 zł
Ilość:
Opis
Podręcznik omawia prawne regulacje dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy. Przedstawia fizjologiczny aspekt pracy. Dokładnie charakteryzuje ryzyko związane z praca w branży gastronomicznej. Omawia szkodliwość poszczególnych grup mikroorganizmów. Przedstawia zasady udzielania pierwszej pomocy. Szczegółowo omawia zagadnienia dotyczące bezpieczeństwa żywności, w tym przedstawia wnikliwą charakterystykę zagrożeń biologicznych. Prezentuje zasady organizacji stanowisk pracy i przestrzennego układu zakładu gastronomicznego. Omawia zasady higieny w trakcie całego procesu technologicznego w zakładzie gastronomicznym. Publikacja kładzie także nacisk na przepisy przeciwpożarowe i proekologiczne nastawienie w działalności zakładów gastronomicznych.

Autor: Piotr Dominik
Rok wydania: 2018
Oprawa: broszurowa
Format: 17x24 cm
Liczba stron: 216
Cechy
Autor:
Piotr Dominik
Liczba stron:
216
Okładka:
broszurowa
Rok wydania:
2018
Format:
17x24 cm
Galeria
Zapytaj o szczegóły
Twoje pytanie:
weryfikator
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Newsletter
weryfikator
Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni